لعشاق الباذنجان
وحدات باذنجان كبيرة ومدورة
صلصة طماطم بالبصل المبشور ومغلية ومتبلة .. باشميل واكيد كلنا بنعرف نعمله
لحمة مفرومة ومجهزة لعمل اصابع كفتة الطريقة ...
تقطع وحدات الباذنجان نصف سم وتقلى بالزيت نجهز اصابع الكفتة وتوضع ع شرحات الباذنجان وتلف جيدا رول ترص بالصينية مع ترك مسافة واحد سم بينها يصب عليها صوص الطماطم المجهز والمتبل يصب الباشميل الخفيف نسبيا على رولات الباذنجان توضع بالفرن حتى تمام النضج واحمرار الوجه يقدم معه متبل باذنجان وتبوووووولة طبعا وخبز عربى محمص وصحتين وهنا مع @@@ سلوى وليالى