recent
أخبار ساخنة

طريقة عمل جاتو شاتو الفراولة





جاتو شاتو الفراولة من مطبخي ولا للجاهز كوب سكر وكوب لبن واثنين كيس جيلى فراولة ونخلط جيدا أثناء الخلط ننزل بكوب الا ربع زيت ذرة على هيئة سرسوب حتى يغلظ القوام نشيل من الخليط كوب فى التلاجة نضيف 3بيضات على باقى الخليط فى الخلاط مع رشة فانيليا ونخلط نصب الخليط فى بولة الكيك وننزل بكوب ونص دقيق +ملعقة كبيرة ب.ب ومنخول ننزل على 3دفعات ونقلب بملعقة عريضة باحتراس حتى لايخرج الهواء ...ندهن صينية الفرن 24 ونبطنها بالسمن والدقيق ونصب فيها خليط الكيك وندخله الفرن الساخن مسبقا وعلى 180درجة حوالى 35دقيقة تخرج من الفرن وتترك لتبرد نحضر كوب الخليط من التلاجة ونصبه على سطح الكيكة وبقمع الكريمة نجهز كريم شانتيه ونشكل دواير على طبقة الفراولة ونسحب الدواير بخلة أسنان من مركز الدايرة الى خارجها ومن الخارج على مركزها حتى تعطى الشكل المبين بالصورة . أنا قسمت الكيكة وحشيتها بكريم شانتيه قبل ماأصب عليها صوص الفراولة اللى كان بالتلاجة وصحتين وهنا مع @@@ سلوى وليالي @@@



google-playkhamsatmostaqltradent